Wednesday, March 22, 2006

Eng helder


Ik heb een afspraak gemaakt. Mijn ogen worden gelaserd. Ik zocht een plaatje op. Een heel plastisch plaatje. Ik vind het toch wel eng opeens. En ik zie het nog niet eens scherp. Kan je nagaan.

9 comments:

Gonda said...

Wat ontzettend dapper van je. Ik durf het (voorlopig) niet... Wie weet ooit.
Vertel je hoe het gegaan is terzijnertijd? Ik zou best graag zonder lenzen willen. Nu heb ik af en toe wat 'leesproblemen'. Toen ik nog een bril had zette ik die gewoon even af, maar met lenzen is dat wat lastig... Laseren is waarschijnlijk een goede oplossing.

Petra said...

Ik heb precies dezelfde reactie als Goentah. Ik wil heel graag lezen hoe het was en of het echt beter gaat worden. Ik denk er wel eens over maar durf ook niet...

Irene said...

@goentah en petra: 5 mei gaat het gebeuren, ik hou jullie op de hoogte. Bij mijn oudste dochter is het fantastisch gelukt, zij kijkt al twee jaar haarscherp.

Ron said...

Best eng ja, maarrr... mét lezer heb je straks meer plezier, zeker jij, als laser.

Anonymous said...

Wat moedig! Ik durf dat niet hoor. Draag al jaren een dubbelfocus bril.

Anonymous said...

Ik ken mensen die het hebben gedaan en er heel veel profijt van hebben. Bij één vriendin zijn haar ogen wat gevoeliger geworden (eerder tranen buiten op de fiets), maar verder niets dan goeds.

Anonymous said...

Ik sluit me helemaal bij Goentah en Petra aan, wacht jouw ervaring af en ga voorlopig met mijn strenge bibliothecaresse-look door het leven. :-)

Erika said...

Waarom wil je het?

Irene said...

@erika:omdat ik éen verziend en een bijziend oog heb, lig ik altijd overhoop met kijken. Op mijn werk is het de hele dag; bril op en af, omdat ik niet op de computer kan kijken zónder en niet kan schrijven en lezen mét. Ook als ik mensen aan wil kijken moet 'ie weer af.In winkels moet ik 'm eigenlijk weer op als ik een prijskaartje wil bekijken, maar weer af als ik doorloop. Heel vermoeiend en lastig.