Saturday, May 13, 2006

Je Ware leeftijd











Foto's van mijn ballonvaart volgen nog, (het was fantastisch!) veel te druk met vervaardigen van allerlei lekkers voor mijn feestje morgen. Dit kleine fotootje moet wel even tussendoor: mijn vriendin Els en ik toen we zestien waren. Ze mailde het me gisteren, het komt van een oude dia. Ja, jongens en meisjes, wat een dia is moeten jullie maar aan je mamma's en pappa's vragen. De linkse ben ik.

9 comments:

Gonda said...

Tegenwoordig is het allemaal digitaal wat de klok slaat, de dia raakt uitgestorven. Of is al uitgestorven. Zouden er nog mensen zijn die dia-avondjes organiseren?? Ze kunnen nu een dia-voorstelling op hun computer geven!

Irene said...

@goentah: wij hebben vroeger ook nog dia's gemaakt en die een tijd geleden aan de kinderen vertoond. Ze vonden het geweldig. Het heeft ook iets heel spannends, lichten uit, projectie op het doek...Zolang je maar niet bij een ander de vakantiedia's hoeft te zien.

Anonymous said...

Dat is het leuke van het ouder worden . . je krijgt steeds meer herinneringen. Leuke foto trouwens.

Anonymous said...

Mooi theatrale foto. :) Waar dacht je aan, toen de foto gemaakt werd?

Anonymous said...

Wat een poepies. ;)

Anonymous said...

Dia's vertonen en dan je kinderen helemaal dubbel zien liggen van het lachen. Want wat zagen we er uit...

Erika said...

Waar heb je gevaren? Het lijkt mij echt doodeng! Ik heb het Pyt gegeven, 10 jaar terug, ik kan me herinneren dat hij 'geridderd werd of zo aan het einde, jij ook? het volgen met de auto, vond ik wel zo veilig. Nog gefeliciteerd hè.

Erika said...

Ik lees net naar onderen en dat je dus 50 bent geworden! Wauw!! Dat duurt bij mij nog 4 jaar. Ik vind het een getal waar ik erg tegenaan hik. Dus vertel af en toe maar of het verschillend voelt, als iemand er naar vraagt bijv, en je het hard op gaat zeggen...

Irene said...

@erika:het was absoluut niet eng, hoewel ik al hoogtevrees heb op een keukentrapje. We hebben gevaren van Amersfoort tot Amerongen en ik mag me dus vanaf nu 'Barones van Amersfoort tot Amerongen' noemen. Klinkt wel, he?
50 worden stelt niks voor, ik moet wel even slikken van het getal, maar ik voel me niet anders, vanbinnen voel ik me al jaren zo'n jaar of 28 ;-)