Wednesday, September 13, 2006

Errúg!

Ik weet niet hoeveel schokkends ú in een week kunt verwerken, maar voor mij wordt het bijna teveel. De kruidnoten liggen alweer in de supermarkt! Vorige week zag u hier nog mijn zomervoeten, maar bij AH heeft de winter alweer zijn intrede gedaan.

7 comments:

Irene said...

@Gerard: ach jongen, dáar kijken wij hier in Amsterdam niet van op: wij hebben "Christmas World" op de Nieuwezijds Voorburgwal, 365 dagen per jaar Kerstmis!

PS said...

Ja, en marsepeine aardappeltjes. Verslavend.

Erika said...

Ik dacht dat het bitterkoekjes waren!

Gonda said...

Ik heb de eerste zak kruidnoten al in huis... *bloos*

Anonymous said...

Tja, het sinterklaasspul moet nu wel de winkel in want over twee weken moeten ze plaats maken voor de kerstspullen. Ach, ik stoor me daar niet meer aan. Het keerpunt ligt voor mij ergens een jaar of tien geleden. Voorheen plachtte ik mijn onderkomen nog van kerstversiering te voorzien, maar nooit eerder dan Sinterklaas. Toen ik op die 10e december in de derde winkel stond waar ik slechts lege schappen aantrof op de kerstafdeling, slechts hier en daar nog een verloren lint (Ja, het was allemaal op en nee er werd niks meer besteld) toen knapte er iets van binnen of zo, maar dan in positieve zin.
Een gevoel van berusting dat mijn woning dat jaar zijn kerstversiering zou ontberen maakte zich van mij meester. En dat gevoel is nooit meer weggegaan.
Alsof ik gestopt was met roken: "He, wat heerlijk! Ik hoef niet meer! Wat een heerlijk vrij en onafhankelijk gevoel"
Zoiets.

Anonymous said...

Ik heb in JULI de eerste al gezien!

Anonymous said...

En je hebt ze ook gekocht!?